Selecteer een pagina

Verzendinformatie

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Wanneer je voor 16:00 besteld en betaald, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen zal het zijn dat PostNL het pakketje de volgende dag aflevert. Het kan voorkomen dat PostNL vertraging heeft door drukte zoals met de feestdagen. Let op: bij het plaatsen van een bestelling op zaterdag en zondag worden er afwijkende levertijden gehanteert. De bestelling zal de eerst volgende werkdag worden verzonden.

Kan ik het verzendadres wijzigen?

Stuur zo spoedig mogeijk een email naar madeinmaroc212@gmail.com. met als onderwerp Verkeerd verzendadres. Er is een grote kans dat wij het verzendadres niet meer kunnen wijzigen omdat de bestellingen snel verstuurd worden.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn bestelling wordt bezorgd?

In de meeste gevallen is het zo dat je pakketje door de brievenbus past. Maak je daarom geen zorgen over het niet thuis zijn.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Je ontvangt een email wanneer je bestelling wordt verstuurd. Helaas is het niet mogelijk om de status van het brievenbuspakketje te volgen.

Leveren jullie ook in het buitenland?

Jazeker, wij leveren ook in andere Europese landen. Verzendkosten worden wel aangepast.

Mijn geleverde bestelling is incompleet. Wat nu?

Dat is heel vervelend! Wij willen je vragen een mail te sturen aan onze klantenservice, zodat wij je verder kunnen helpen.

Contact

madeinmaroc212@gmail.com